fotolinks achterfotorechter achter
strepen
Over Sanitas EIS-Scan

Naar de top van je kunnen met de Elektro-Interstitiële Scan (EIS)!

De EIS is een meting van het interstitium (weefselvocht). Door het in kaart brengen van de homeostase van het gehele lichaam krijgt men een heel zuiver beeld van de toestand van het totale lichaam.

Via EIS kan er berekend worden hoe het staat met de toestand van vitaminen, mineralen, hormoonspiegels, PH-waarde, BMI, neurotransmitters, bloedgassen en vele andere factoren die bepalen of jij optimaal presteert.

De therapeut krijgt inzicht in de toestand van het interstitium en de celwerking waar de vloeistoffen (bloed en lymfe) niet gebufferd zijn. Dit tot tegenstelling van bloedmetingen waarbij slechts beperkte waarden meetbaar zijn. Dit maakt EIS uniek!

logo watermerk sanitas

De meting van het apparaat biedt een uitstekende ondersteuning aan de efficiëntie van je werkwijzen, een check van je huidige toestand en is bovendien een vergelijking met vorige metingen mogelijk. Er kan zo direct gecontroleerd worden of de trainingen bij Sanitas voldoende aanslaan.

Dit complete systeem is op het gebied van Neurofysiologie en Neuro-functionele geneeskunde ontstaan. Met dit systeem heb je toegang tot een dynamische en grondige analyse. Meer dan 100.000 testen met allerlei patiënten in verscheidene ziekenhuizen en praktijken wereldwijd dragen zorg voor een goede wetenschappelijke fundering van de meting.