fotolinks achterfotorechter achter
strepen
Nieuws Sanitas Sportleiding
Sanitas verzorgt een sportief programma in Cannes

logo uti12-02-2012 Van 26 Maart tot 30 Maart 2012 verzorgt Sanitas een sportief programma in Cannes, Zuid Frankrijk, voor de 225 Supply Chain managers van UTI. Met 370 vestigingen in 60 landen zijn zij een grote speler in de wereld als het gaat om logistiek en distributie. Vanuit de hele wereld strijken deze managers neer in Cannes voor een business and group proces waar beweging een onderdeel van is.

Sanitas verzorgt de Fitness Vakdagen van het ROC Amsterdam.

logo ROC31-10-2008 In oktober 2008 heeft Sanitas de Fitness Vakdagen verzorgd van het ROC in Amsterdam. Sanitas heeft drie dagen lesgegeven aan eerste-, tweede- en derdejaars studenten van het ROC, afdeling CIOS. Tijdens de eerste dag werd er ingegaan op de algemene kennis omtrent fitness. De tweede dag stond in het teken van cardiotraining en de derde dag ging dieper in op krachttraining. Zowel de docenten als de studenten waren erg enthousiast over deze leerzame dagen georganiseerd door Sanitas.

Uitbreiding trainingslocaties Sanitas.

logo Your health Osdorp23-04-2008 Sanitas verzorgt vanaf heden ook de Personal Training op een nieuwe locatie van Fitness centrum YourHealth, namelijk YourHealth Amsterdam Osdorp.

lees meer over YourHealth Osdorp.

Vaste plaats trainingslocatie Sanitas.

logo Your health Amsterdam01-05-2007 Vanaf heden heeft Sanitas een vaste trainingslocatie waar wij met onze klanten sporten. Fitness centrum YourHealth aan de Jan v. Galenstraat te Amsterdam is de thuisbasis geworden voor al onze klanten. Sanitas zal de Personal training in YourHealth gaan verzorgen, en YourHealth verzorgt een nette sportruimte met moderne apparatuur.

lees meer over YourHealth Amsterdam.